Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g3.1g7.7kcal0.3g0.3g0.6g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.1g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g28kcal1g1g2.2g0g
Valittu annoskoko8g14kcal0.5g0.5g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g177kcal6.4g6.4g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523