Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lohifilee 2.6g5.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g17kcal1g1g1g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g108kcal6.4g6.4g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185908