Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g12kcal1g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g6kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g74kcal6.4g2.6g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858