Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen0.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 2.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g6kcal0.2g0.6g0g0.8g
Valittu annoskoko8g3kcal0.1g0.3g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Arvot/100g100g42kcal1.3g3.9g0g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621