Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnänalkiopasta plus (torino)1.2g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Maissi (makea), Rainbow1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss1.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kurkku, tuore0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g17kcal0.8g3g0g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.4g1.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.8g0g0g
Arvot/100g100g106kcal5.1g19g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=28376