Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g4.7g1.5kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2.1g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.5g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g16kcal1.2g0.6g1g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g100kcal7.7g3.8g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353