Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 3.9g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Kaali, valkokaali3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal1.2g0.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.6g0.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g114kcal7.7g1.3g7.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318914