Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g33kcal2.6g0g2.4g0g
Valittu annoskoko8g17kcal1.3g0g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.7g0g0.6g0g
Arvot/100g100g214kcal16.7g0g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923