Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4.1g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g3kcal0g0g0.3g0g
Kevytmaito (Valio)0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.9g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g19kcal1.2g0.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.6g0.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7.7g1.3g7.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690