Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g3.5g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2.9g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g20kcal1g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko8g10kcal0.5g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g127kcal6.4g2.6g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565