Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2.4g3.4kcal0.5g0g0.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4.9g1.7kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g11kcal1g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.5g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g72kcal6.4g3.8g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413