Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g3.9g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.4g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g17kcal1.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.9g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g112kcal11.7g1.3g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868