Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1.1g1.5kcal0g0.3g0g0g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.6g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Auringonkukkaöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g13kcal0.2g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.1g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g85kcal1.3g5.1g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381