Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g9kcal0g2g0g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0g1g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.5g0g0g
Arvot/100g100g57kcal0g12.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771