Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g4.1g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.4g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g25kcal1.4g1.8g1.4g0g
Valittu annoskoko8g13kcal0.7g0.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g165kcal9.1g11.7g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857