Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.4g5kcal0.2g1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g34kcal0.6g5.2g1g0.2g
Valittu annoskoko8g17kcal0.3g2.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.2g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g218kcal3.8g33.3g6.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210