Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kookosrasva (Cocos)3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Vispikerma, Milbona1.3g4.5kcal0g0g0.5g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g0.5g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Murot, Rice Crispies0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly1.3g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g94kcal0.8g1.2g9.8g1.4g
Valittu annoskoko8g47kcal0.4g0.6g4.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna4g23kcal0.2g0.3g2.5g0.4g
Arvot/100g100g585kcal5g7.5g61.3g8.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868