Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g2.3g12kcal0.2g0.7g0.9g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl2g6.9kcal0g0.1g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g68kcal0.8g1.8g6.2g0.2g
Valittu annoskoko8g34kcal0.4g0.9g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g17kcal0.2g0.5g1.6g0.1g
Arvot/100g100g435kcal5.1g11.5g39.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347