Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)1.1g3.8kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.8g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper1.4g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g30kcal2g1.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko8g15kcal1g0.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g192kcal12.7g8.9g10.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271567