Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1.6g0.1kcal0g0g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.3g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g12kcal0.6g1g0.4g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.3g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g73kcal3.8g6.3g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727