Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)0.5g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g79kcal0.6g6.8g5.2g0.2g
Valittu annoskoko8g40kcal0.3g3.4g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g20kcal0.2g1.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g509kcal3.8g43.6g33.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591