Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 2.2g8.1kcal0.3g1.2g0.2g0.2g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g1.3g4.3kcal0g0g0.5g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g50kcal1g7.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko8g25kcal0.5g3.8g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.3g1.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g315kcal6.3g48.1g11.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241