Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal1g1.2g1g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.5g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g114kcal6.3g7.6g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354743