Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g3.7g21kcal0.4g1.2g1.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.4g4.8kcal0g0g0.5g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g2.8g17kcal0.6g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g84kcal2g2.8g7g0g
Valittu annoskoko8g42kcal1g1.4g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g21kcal0.5g0.7g1.8g0g
Arvot/100g100g534kcal12.7g17.7g44.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104