Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g1.9g2.1kcal0.4g0g0g0g
Punajuuri 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Katkarapu 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g15kcal1.2g1g0.2g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.6g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g95kcal7.7g6.4g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790