Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4.7g5.3kcal1g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Punaviini 0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g14kcal2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko8g7kcal1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.5g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g89kcal12.8g2.6g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890