Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g21kcal2g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko8g11kcal1g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g133kcal12.7g1.3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722