Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g4.4g15kcal0.6g2.9g0.1g0.3g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto1g4.2kcal0.1g0g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Saksanpähkinä 1g6.6kcal0.1g0g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g58kcal1.6g6g2.6g1g
Valittu annoskoko8g29kcal0.8g3g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g15kcal0.4g1.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g367kcal10.1g38g16.5g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278