Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g3.9g7.1kcal0.9g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g19kcal1.8g1g0.8g0g
Valittu annoskoko8g10kcal0.9g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g122kcal11.4g6.3g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700