Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g2g5.5kcal0.1g0.6g0.3g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g1.2g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.8g1.4kcal0g0g0.1g0g
Pesto Rosso, Barilla0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g24kcal1g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g12kcal0.5g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g148kcal6.2g8.6g8.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058