Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 3.9g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Sokeri0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g2.4g8.8kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g35kcal0.8g5.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko8g18kcal0.4g2.6g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.2g1.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g226kcal5.1g33.3g7.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248