Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 1.2g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.2g4.1kcal0g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi1.2g5.6kcal0.1g0.7g0.3g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Mangosose, Piltti1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g39kcal0.6g3g2.6g0g
Valittu annoskoko8g20kcal0.3g1.5g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.2g0.8g0.7g0g
Arvot/100g100g251kcal3.8g19.2g16.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199