Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Pinaatti 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g13kcal0.4g1g0.6g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.2g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal2.5g6.3g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272727