Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Mango (tuore)1.6g1kcal0g0.2g0g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 1.9g3.7kcal0g0g0.4g0.1g
Verigreippi, annos 250g1.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g26kcal0g0.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko8g13kcal0g0.4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g163kcal0g5g15g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037