Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g2.1g4.7kcal0.1g0.9g0g0.3g
Tonnikala vedessä 1.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Tomaatti 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.7g2kcal0.2g0g0.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Becel kevyt margariini 5g0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g20kcal1.2g2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko8g10kcal0.6g1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g126kcal7.5g12.5g2.5g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778