Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Pinaattipakaste 150g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)0.8g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g0.9g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g16kcal1g1.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g0.8g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g100kcal6.3g10.1g2.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148