Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 3.5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Linssi, punainen, Go Green1.8g5.7kcal0.4g0.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g28kcal2g2g1g0.4g
Valittu annoskoko8g14kcal1g1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g173kcal12.5g12.5g6.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122