Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki2.3g5.9kcal0.3g0.1g0.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)0.6g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g27kcal1.2g2g1.4g0g
Valittu annoskoko8g14kcal0.6g1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g172kcal7.6g12.7g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34427