Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.8g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Rusina 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal0.6g2.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.3g1.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g114kcal3.8g16.3g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313