Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1.2g1.2kcal0.2g0g0g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0g0.2kcal0g0g0g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g5kcal0.4g0.6g0g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0.2g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g34kcal2.5g3.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351