Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.1g0.9kcal0.2g0g0g0g
Suklaa tumma 1.5g7.6kcal0.1g0.8g0.5g0.1g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.3g8.1kcal0.2g0g0.8g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)1.2g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g54kcal1g6.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko8g27kcal0.5g3.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.3g1.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g333kcal6.2g40.7g16g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206191