Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1.4g6.4kcal0.1g1g0.2g0.1g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Taloussuklaa, Fazer0.9g4.9kcal0g0.5g0.3g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1.9g5.1kcal0.2g0.2g0.4g0g
Flora Vanilla 12%2.4g4.5kcal0.1g0.4g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g54kcal1g5.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko8g27kcal0.5g2.7g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.3g1.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g336kcal6.3g33.8g20g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234980