Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g17kcal1g0.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.5g0.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g106kcal6.3g1.3g7.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148