Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Siirappi, tumma0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.4g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g11kcal0.4g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g6kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g71kcal2.5g6.3g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499