Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g3.4g4.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.1g7.4kcal0.6g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho Pirkka0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g34kcal2.2g1.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko8g17kcal1.1g0.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.6g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g211kcal13.8g8.8g15g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368