Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)1g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Banderos chunky salsa, annos 300g0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.2g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g22kcal1g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko8g11kcal0.5g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g135kcal6.3g13.8g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255