Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.4g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 2.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio2.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g15kcal1g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g94kcal6.3g6.3g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087