Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke1g1kcal0.2g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g8kcal0.4g1g0.2g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.2g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g48kcal2.5g6.3g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736