Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 28g38kcal3.4g0.1g2.7g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g20g96kcal1.4g10.4g5.4g0g
Hermesetas-jauhe1g2.9kcal0g0.6g0g0.4g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen1.5g5.4kcal0.8g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g575kcal11.6g23.4g48.8g1.2g
Valittu annoskoko70g287kcal5.8g11.7g24.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g144kcal2.9g5.9g12.2g0.3g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038