Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g24g20kcal0.3g4.4g0.1g0.4g
Canderel makeutusjauhe10g38kcal0.3g9.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 5g19kcal0g0.3g2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g5g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g320kcal6.8g57g6.8g2.2g
Valittu annoskoko70g160kcal3.4g28.5g3.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g80kcal1.7g14.3g1.7g0.6g
Arvot/100g100g228kcal4.9g40.7g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917